Har Petroleumstilsynet oljearbeidernes tillit?

Petroleumstilsynet driver en såkalt tillitsbasert tilsynsvirksomhet.

Men har de som arbeider i oljeindustrien tillit til Petroleumstilsynet?


Mitt inntrykk, er at svært mange som arbeider i oljeindustrien, har liten tillit til Petroleumstilsynet.

Det har vært en «snakkis» i kaffebarene lenge.

I den siste tiden har det også vært mye skriverier i media, der mange aktører er kritiske til dagens praksis. Petroleumstilsynet skal også granskes av Riksrevisjonen.

Men. Sett igjennom vernebrillene til fotfolket, hva er status? Sånn konkret. Dette ville jeg prøve å få noe data på. Derfor startet jeg en liten spørreundersøkelse på Facebook. Den har nå gått i en uke, og litt over 800 personer har svart. Så selv om dette må sees på som en uhøytidelig og uformell temperaturmåling i bransjen, mener jeg at svarene danner grunnlag for noe mer. Mer om det etterpå. La oss først se på resultatene.

Link til undersøkelsen finner dere forøvrig her: https://poll.fbapp.io/results/har-petroleumstilsynet-din-tillit

Jeg mener denne undersøkelsen viser at det er på høy tid å gjennomføre en tilsvarende «skikkelig» undersøkelse. Utført at en uhildet profesjonell aktør. Om også den viser tilsvarende resultater, MÅ noe gjøres!

Vi må gjenskape noe som er mangelvare i dagens oljeindustri. TILLIT!

Hva mener du?

Husk å like og dele denne saken, om du mener at den er relevant. I dagen samfunn er mange «likes» og delinger på sosiale medier noe som vekker nysgjerrigheten til både Akersgata og media generelt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *